Wat kost verhuizen?

Je wilt dus verhuizen. En vraagt je af wat dat kost. Het goedkoopst is uiteraard om het zelf te doen. Daar heb je dan echter wel de tijd voor nodig. Denk ook aan een mogelijke verzekering van de verhuizing. Ook kun je ervoor kiezen het helemaal of gedeeltelijk uit te besteden aan een verhuisbedrijf. Je pakt bijvoorbeeld zelf in of je laat alleen de grote / moeilijke onderdelen verhuizen.

Kosten zelf verhuizen

  • huur busje / vrachtwagen (zo'n 60 - 135 euro per dag)
  • benzine
  • huur optionele materialen (zoals lift, steekwagen, dozen, dekens)
  • Cadeautje / traktatie helpers (!!!)

Kosten Verhuisbedrijf

Kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van diverse onderdelen. Afstand, 'bereikbaarheid' van beide woningen (bijv. trappen) en hoeveelheid. Als je wilt besparen, kun je heel gericht vragen aan een verhuisbedrijf te ondersteunen bij bepaalde taken. Bijvoorbeeld de zware spullen of het transport. Veel verhuisbedrijven denk hierin graag met je mee!

Wat in ieder geval loont, is het opvragen van diverse offertes. De ervaring leert dat er grote verschillen zijn tussen verschillende verhuisbedrijven. Vaak ook gelet op specifieke situaties. Vergelijken loont dus! Wil je verhuisoffertes vergelijken? Vraag hier 6 offertes aan in 2 minuten!